Bedpillow - Beatysleeper - Anti rimpel kussen

 
Een recent onderzoek van de Universiteit van Ljubljana, SloveniŽ laat zien welke rol onze slaaphouding bij het vormen van rimpels heeft.

De zogenaamde 'slaaprimpels' - rimpels die zich tijdens het slapen vormen - worden vooral veroorzaakt door steeds in dezelfde houding te slapen. Hierdoor wordt elke nacht weer dezelfde kant van het gezicht belast. Door de druk op het hoofdkussen wordt het aantrekken van de spieren gestimuleerd en vooral bij minder jonge vrouwen met een minder elastische huid kan dat op den duur tot rimpels leiden.

De onderzoekers raden aan om op de rug te slapen maar in de praktijk blijkt dit voor veel vrouwen niet te werken.
 
Daarom heeft Cuddle Buddy een hoofdkussen ontwikkeld dat de druk op de wangen, de zone rond de ogen en de mond, vermindert of in ieder geval beter verdeelt waardoor zich minder snel rimpels vormen.
 

Antirimpelkussen

Het anti rimpel kussen Beauty Sleeper van Cuddle Buddy is daarom uniek in zijn soort.

Het anti rimpel kussen en de tijk zijn zo zacht, dat het de druk op de kaaklijn, jukbeenderen en ogen zo reduceert, waardoor u minder rimpels zult krijgen dan bij het gebruik van een traditioneel hoofdkussen.
 


 
 
 
Dit anti rimpel kussen heeft een geÔntegreerde neksteun waardoor hij ook nog eens extra steun biedt aan de nek en schouders. Door de duizenden microkorrels vormt dit kussen zich ook nog eens beter naar het hoofd dan de dure (traagschuim) hoofdkussens van de bekende merken. Ook wanneer u zich 's nachts omdraait, zal het kussen uw hoofd goed ondersteunen. De Bed Pillow is ook nog eens een goed ventilerend hoofdkussen.

De hoes is afneembaar, waardoor deze eventueel apart gewassen kan worden. De tijk is gemaakt van een heerlijk gladde,zachte, elastische stof. (achterkant is van katoen, dit om zijn vorm te behouden).
 
 
 
Er is eventueel ook een losse hoes voor de beautysleeper te koop.

Dit antirimpelkussen is ook prima geschikt voor mensen met allergieŽn.
 
 
Afmeting: 60 - 40 cm.