Betalingsmogelijkheden

 


Ideal

 
Via iDEAL kunt u op een eenvoudige manier vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. De betaling geschiedt geheel in de voor u vertrouwde omgeving van uw bank. Na uw betaling zullen wij uw bestelling verzenden.
 

Vooruitbetaling

 

Nadat u uw bestelling heeft geplaatst wordt u verzocht het factuurbedrag over te maken op ons bankrekeningnummer.
U stort het betreffende bedrag op onze ING bankrekeningnummer 3871116 tnv Wortelboer online, onder vermelding van uw bestelnummer, die in uw bestelbevestiging staat. Is uw betaling langer dan 14 dagen onderweg zijn wij genoodzaakt de bestelling te annuleren. Tenzij u vooraf, ons hierover in kennis heeft gesteld.
Let op! Wanneer u kiest voor deze betaalmethode kan de levertijd langer zijn dan in onze webshop is aangegeven. De levertijd is afhankelijk van de snelheid waarmee u het bedrag overmaakt en uw bank
uw betalingsopdracht afhandelt.
 

Remboursbetaling/ Betaling bij aflevering

Bij een remboursbetaling betaald u contant, wanneer u uw bestelling in ontvangst neemt. De kosten van een rembourszending zijn hoger dan van een gewone verzending. Deze extra kosten worden zichtbaar wanneer u voor deze betalingsmethode heeft gekozen. (ca. € 15,00)  

 

Contant

 

Wanneer u er voor kiest om uw bestelling zelf op te komen halen kunt u contant betalen bij ons magazijn. Omdat we niet in het bezit zijn van een PIN automaat kunt u uitsluitend met contant geld betalen. Afhalen kan alleen op afspraak