Neck Pillow - Reiskussen

Dit reiskussen is onmisbaar tijdens uw vakantie!

 
 

De Neck Pillow van Cuddle Buddy is het ideale reiskussen.

 
Door het kleine formaat is dit reiskussen makkelijk mee te nemen in uw (hand) bagage. De Neck Pillow reiskussen is ideaal voor in de Auto, trein, vliegtuig, of lange busreis. 1 zijde van dit reiskussentje is gemaakt van de bekende Cuddle Buddy stof (83% Nylon en 17% spandex). De andere zijde van dit reiskussen is gemaakt van een zachte fleece, waardoor het reiskussen extra zacht in uw nek aanvoelt. Door de micro korrels, en de ergonomische U vorm geeft het reiskussen een goede steun aan de nek en uw hoofd, waardoor spanning in de nekspieren (die hoofdpijn kan veroorzaken) wordt voorkomen.
 
 

 Wat zit er allemaal bij, dit reiskussen?

 
De Neck Pillow reiskussen van Cuddle Buddy wordt geleverd met een slaapmasker en oordopjes.Het slaapmasker van zachte fleece, kunt u dmv elastiek vastzetten op uw hoofd en met de bij geleverde oordopjes, zult u tijdens uw reis niet meer gestoord worden door licht en/of geluid... Zo ontspannen heeft u nog nooit gereisd. Dit reiskussentje is onmisbaar op intercontinentale vluchten.
 
 
 
 
 
Wanneer u dit nekkussen gebruikt in combinatie met de Comfort Pillow, Heeft u de ideale anti stress set in huis en komt u altijd uitgerust op de plaats van bestemming aan.
 
 
Stof: 1 zijde 83% Nylon en 17% spandex, de stof is op kleurechtheid getest
 
1 zijde een zachte fleece in dezelfde kleur.
 
Afmetingen: 35 31 18 cm.
Gewicht: ca. 300 gram.