Nieuwsberichten

 

Cuddle Buddy nu ook op Twitter

Vanaf 1 november kunt u nog beter op de hoogte blijven van al het nieuws van Cuddle Buddy.
 
U kunt ons nl. vanaf nu altijd volgen op Twitter ! Dmv onze twitter berichten blijft u altijd op de hoogte van de actuele stand van zaken, betreffende acties, noviteiten, verkoopadressen en andere leuke wetenswaardigheden over Cuddle Buddy en zijn producten.
 
U kunt ons op www.twitter.com volgen via @cuddlebuddy1
 
 
 
 
 
 

Cuddle Buddy groeit....

Steeds meer mensen maken kennis met de relaxkussens van Cuddle Buddy..
Sinds 1 oktober zijn de kussens van Cuddle Buddy ook verkrijgbaar bij www.gaaf.nu in Beverwijk.
 
Gaaf is gevestigd aan de meubelboulevard van Beverwijk. Gaaf is een woonoutlet met een oppervlakte van 4800 m2 en is 7 dagen per week geopend.
 
Wanneer u in de buurt bent moet u hier absoluut even een kijkje nemen.. en als u er toch bent mag u de beroemde appeltaart van www.cafegaaf.nl niet missen.
 
 
 
 
 

Borstkanker en Comfort Pillow

Een erg positieve reactie op de Comfort Pillow, kregen wij van een klant die geopereerd is aan borstkanker, waarbij de lymfeklieren zijn verwijderd. Zij had erg veel pijn bij het liggen op de desbetreffende zijde.
Door druk op het littekenweefsel en het oedeem (vocht) onder haar oksel, kon ze 's nachts, door de pijn, niet goed liggen op deze zijde, met als gevolg een slechte nachtrust met weinig slaap.
 
Op advies van de behandelend arts moest zij gaan slapen met een zacht medisch kussen onder haar oksel ter voorkoming van druk die de pijn veroorzaakt. Hiervoor schafte zij de Cuddle Buddy Comfort Pillow relaxkussen aan. Door de drukverlagende eigenschappen van de zeer zachte en comfortabele Comfort Pillow, werd deze pijn sterk verminderd en kon ze weer gewoon op deze zij slapen. Ze slaapt nu niet meer zonder..
Om extra aandacht te vragen voor de borstkankerpatiŽnt van vandaag die de juiste behandeling en optimale begeleiding verdient plaatsen wij hier een link van de stichting die zich hiervoor inzet. http://www.pinkribbon.nl/

 

 

Cuddle Buddy ook verkrijgbaar bij Home 5

Vanaf 1 juli 2012 opent het nieuwe Cash & Carry centrum Home 5 in Wolvega haar deuren.
 
Vanaf de opening zijn er ook Cuddle Buddy producten worden aangeboden door Home 5.
 
Een leuke manier om kennis te maken met Cuddle Buddy kan dus vanaf nu in het grootste Cash & Carry centrum van Noord Nederland. Home 5 is gevestigd tegenover het Home Center.
 
 
 
 
 
 
 

Cuddle Buddy is online

Eindelijk is het zover de site van Cuddle Buddy is online..
Ook de facebookfanpagina is inmiddels gereed.. Maar wat valt er nu  te knuffelen als je geen vrienden hebt.
 
Vandaar dat wij een ludieke actie zijn begonnen voor onze fans op facebook.
 
Na elke 100 Facebook likes wordt 1 Cuddle Buddy kussen verloot. De winaar mag dan kiezen uit een Comfort Pillow of een Neck Pillow, in de door zijn of haar gewenste kleur.
 
Deze wordt kosteloos naar hem of haar opgestuurd... Dus bij elke 100 likes wordt er 1 kussen weggegeven aan 1 van onze facebookvrienden, als u diegene bent die dit heeft gewonnen, plaatsen wij een berichtje op onze facebook pagina en dient u contact met ons op te nemen. Over de uitslag van deze actie kan niet worden gecorrespondeerd.
 
Vertel, deel, like en share zoveel mogelijk de link van en  naar deze pagina of onze site, want hoe meer vrienden wij krijgen, hoe meer kans je maakt op een echt Cuddle Buddy kussen.
 
Klik hieronder voor onze facebook pagina en klik op Like (Vind ik leuk)
en maak ook kans op een Cuddle Buddy kussen.