• U bent hier:

Wie zijn wij

www.cuddlebuddy.nl is een internetsite van www.wortelboeronline.nl.
Wortelboer online houdt zich bezig met internet retail. Na vele jaren heeft ons winkelbedrijf een omschakeling gemaakt naar het internet. Reden hiervoor is dat onze filosofie niet meer waargemaakt kon worden met een traditionele winkel.
 
Na enkele jaren heeft Wortelboer online meerdere webwinkels, hierdoor zijn wij steeds groter gaan inkopen. Inmiddels verzorgen we nu ook de distributie in Nederland van goederen uit Europa en AziŽ.. Waaronder de kussens van het merk Cuddle Buddy.
 
Via www.Cuddlebuddy.nl verkopen wij niet alleen aan consumenten, maar ook aan wederverkopers (winkels, webshops, handelaren). Bent u een verkopende partij en heeft u interesse in verkoop van Cuddle Buddy, neemt u dan contact op met klantenservice@cuddelbuddy.nl en vermeld dan in welke branche u actief bent, dan wordt er zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.
 
Mocht u vragen hebben, informatie willen, of als u een bepaald artikel niet in onze webshop kunt vinden, dan kunt u contact met ons opnemen op tel. Nr. 038 - 337 47 83 ( Wortelboer online) of door een E-mail te sturen aan klantenservice@cuddlebuddy.nl.