Relaxkussen Comfort pillow Black
Relaxkussen Comfort pillow Black
Relaxkussen Comfort pillow BlackRelaxkussen Comfort pillow BlackRelaxkussen Comfort pillow Black
Voorraad
 
Verpakking
per stuk
Product selector
40 cm. - 20 cm.
Product selector
Black
Aantal Prijs per per stuk
1
(€ 16,49)€ 19,95
Artikelnummer:
Comfortpillow 110
Comfort Pillow relax kussen

Het meest verkochte kussen van de Cuddle Buddy is de Comfort pillow.
De Comfort Pillow van Cuddle Buddy is een geweldige multifunctionele (anti stress) relax kussen, die wil je gewoon aanraken om even te voelen hoe zacht en geweldig dit kussen wel niet is.

De Comfort Pillow is te gebruiken in de nek, rug, onder uw benen of voeten, of tussen uw knieŽn om extra drukpunten te voorkomen.. Tevens is de Comfort Pillow uitstekend geschikt ter voorkoming van decubitus, door deze onder bv. uw hakken of ellebogen te leggen.

Doordat deze zeer compact is kan hij ook eenvoudig worden meegenomen op reis in bv. het vliegtuig, trein, auto of bus. Maar ook thuis op de bank wanneer u TV kijkt of een boek leest kunt u heerlijk ontspannen met de comfortpillow. Overal kun je plezier hebben van de Comfort Pillow. Niet voor niets wordt dit kussen aangeraden door Fysiotherapeuten uit heel Europa.

De (Polystyreen) Micro korrels die als vulling worden gebruikt, is van hetzelfde materiaal als die ook gebruikt wordt in de levensmiddelen industrie.
De stof is van de beste kwaliteit textiel (83% Nylon, 17% spandex) en de kleuren zijn op kleurechtheid getest.

Het kussen kan makkelijk worden onderhouden en is erg duurzaam.

Afmetingen: 40 - 20 cm.
gewicht: ca. 315 gram

Wassen tot 30į
(Tip: Doe voor het wassen uw Cuddle Buddy in een wasnet, waardoor de stof in de machine niet kan gaan pillen, plooien of beschadigen)

De comfort Pillow is in diverse kleuren leverbaar.